PUBG Birinci Olma Taktikleri

PUBG içerisinde hepimiz biraz eğlenerek oynasak da asıl hedefimiz birinci olup çorba parasını almak. Oyun içerisinde herşey bilekte bitiyor olabilir. Ama bilek dışında bilmemiz gereken birkaç teknik daha mevcut. PUBG Birinci Olma Taktikleri ile sizi çorba parasını almanızda yardımcı olabiliriz.

PUBG Nasıl Çorba Parası Alınır? PUBG Birinci Olma Taktikleri

Eğer bileğinize güvenmiyorsanız aşağıya ekleyeceğimiz notlar sizi oyun içerisinde azda olsa ayakta tutmaya yetecektir. Oyuncusuna göre karşı oyuncuları kanser bile edebilir.

PUBG Nasıl Çorba Parası Alınır? PUBG Birinci Olma Taktikleri

Eğer dolu bir yere atlıyorsanız gizli olmamız çok önemli. Bu yüzden gireceğiniz binaların kapısına daima kapatın. Bu sayede o binaya doğru yönelen oyuncuların eli tetikte olmayacaktır. O binaya gelmelerinin tek nedeni loot olacaktır. Haliyle refleksleri zayıflamış olan bu oyuncuları bina içerisinde ses vermeden gizli bir şekilde öldürebilirsiniz.

Aynı şekilde dolu bir yerdeyseniz ve elinizde güzel birkaç eşya varsa bunlarla tuzak da kurabilirsiniz. Kapılarını kapatmış olduğunuz bir evde kapı önüne veya rakibin görebileceği uygun bir yere onu cezbedecek eşyaları koyun. Fazla da koymayın şüphelenebilir. Birçok oyuncu bunu yaptığından artık şüpheli davranabiliyorlar. Eşyaları toplamaya başladığı anda onu öldürebilirsiniz. Bir oyuncunun en kolay öldüğü an eşya topladığı an olarak gözüküyor.

Birçok oyunda oyuncular genellikle eşya toplarken ölüyor. Bu yüzden boş gözükse bile etrafa bakınmadan loot yapmayın. Bu sadece size ölümü getiriyor olabilir.

Oyun içerisinde en can alıcı nokta ise öldürülmeyi beklediğiniz anda adam öldürmek olacaktır. Haritaya yeni indiyseniz ve etrafta sizi kovalayan biri var ise binalara oynayın. Binalarda herhangi bir silah ve mermisini aldığınızda koşmaya devam edin. Koşarken şarjörünü değiştirin. Değiştiğinde pencereden atlayınca kenarda adamın atlamasını bekleyin. Tam atlarken onu öldürebilirsiniz. Bu genellikle işe yarıyor. Ölmeden önce deneyin zamanla bunu zaten benimseyeceksinizdir.

Eğer oyunu FPP modunda oynuyorsanız daima çimenlere oynayın. FPP modunda çimenlerin içini görmek oldukça zor. Haliyle rakibi rahat bir şekilde indirebilirsiniz. Fazla oyuncunun olduğu bölgelerde çimendeyseniz direk ilk gördüğünüz rakibe saldırmayın. Bu sadece sizin yerinizi belli edecektir. Biraz bekledikten sonra etraf dağılırken birini indirin. El bombanız varsa tabi etrafa sürekli olarak atın bu sizin yerinizi belli etmeyecektir.

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.