Black Desert Online Kara Şovalye (Dark Knight) Rehberi

Oynamış olduğumuz Mena sunucusu diğer sunuculara yetişmeye çalışırken ardı ardına yeni sınıflar geliyor. Black Desert Online Kara Şovalye diğer adıyla Dark Knight oyuna gelmesi ile birlikte hayranları oldukça can yakmaya başladı.

Dark Knight yani Kara ŞovalyeKriegsmesser adında çift el bir kılıç kullanıyor. Asıl kılıcın yanı sıra ikinci slotu yerine de düğümlü kamçı kullanıyor. Çoğu karakterde olduğu gibi 56 seviyeden sonra her şey değişiyor. Bu sınıf 56. seviyeye ulaşınca Veliant adı verilen silaha geçiş yapıyor. Uyanış öncesinde yakın dövüş ile çatışan bu sınıf oldukça değişiyor. Artık orta ve uzak mesafeden çatışmaya başlıyor. Birçok sınıfta olduğu gibi bununda genel olarak oynanış tarzı değişiyor. Çok güçlü olan bu sınıf maalesef savunma alanında pekte iyi sayılamaz.

5 puan üzerinden yapılan yetenek üzerine oranlar ise şu şekilde ayarlanmış olarak gözüküyor. Karakterin genel olarak zorluğu 5 puan üzerinden 3 olarak ayarlanmış. PVP yani rakip oyuncularla çatışma 5 puan üzerinden 3 olarak verilmiş. PVE yani canavarları kesme puanı 5 üzerinden 5 olarak ayarlanmış. Slot kesmek oldukça kolay ve zevkli olsa gerek.

Bu şampiyon 1 vs 1 gibi durumlarda oldukça üstün duruyor. Ama toplu savaşlarda maalesef pek etkili olamıyor. Bu karakter ile oyuncuları teke çekip savaşmaya çalışın. Bu işinizi daha kolaylaştıracaktır.

Black Desert Online Kara Şovalye İyi Yönleri

Tam bir PVE canavarı olan bu karakterin en iyi yanı hızlı bir şekilde PVE yapabilmesidir. Hızlı PVE yapmasında büyük yardımı olan büyük alan hasarı da tabi oldukça işe yarıyor. Kara Şovalye ile seri bir şekilde canavarları ( slotları) temizleyebilirsiniz. Hızlı bir şekilde oyun parası ve xp kasmış olacaksınız.

Black Desert Online Kara Şovalye Kötü Yanları

Karakterin göze batan üç adet kötü yanı bulunuyor.

  • Karakterin herhangi bir Grab skili yok
  • Maalesef oyun içerisinde bir CC eksikliği mevcut.
  • Oyuna içerisinde stamina ve mana oldukça iyi takip edilmeli.

Hiçte fena bir sınıf sayılmaz. Diğer sınıflardan sıkıldıysanız veya oyuna yeni başlıyorsanız bu sınıfı tatmalısınız diye düşünüyoruz.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.